Έκπτωση 16%

ALA (Alpha Lipoic Acid) (60caps)- GoldTouch nutrition

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 25.00
21.00
Κερδίζετε: 4.00 (16%)
alacgtn
Σε Απόθεμα
+
Αγοράστε με 1-κλικ

To Άλφα λιποϊκό οξύ (ALA) είναι ένα λιπαρό οξύ, πρωταρχικός ρόλος του οποίου είναι να μετατρέπει το σάκχαρο του αίματος (γλυκόζη) σε ενέργεια χρησιμοποιώντας οξυγόνο, μια διαδικασία που λέγεται αερόβιος μεταβολισμός. Ως συμπλήρωμα διατροφής, το ALA έχει αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική, καθώς αναχαιτίζει τη δράση των ελεύθερων ριζών και προστατεύει τα κύτταρα από τις αρνητικές συνέπειές τους. Το άλφα-λιποϊκό οξύ (ALA) λέγεται και «καθολικό αντιοξειδωτικό» επειδή είναι διαλυτό τόσο στο νερό όσο και στο λίπος, γεγονός που του επιτρέπει να λειτουργεί σε κάθε κύτταρο ή ιστό του σώματος. 

Επίσης το ALA αποτελεί σημαντικό συστατικό συνενζύμων, που συμμετέχουν σε αντιδράσεις του μιτοχονδρίου, γεγονός που το καθιστά ζωτικής σημασίας για την παραγωγή ενέργειας σε κυτταρικό επίπεδο. Ως ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό, το ALA μπορεί να ωφελήσει την υγεία μας με πολλούς τρόπους:

  • Μειώνει το οξειδωτικό στρες και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες ευθύνονται για τη σωματική γήρανση αλλά και για πληθώρα προβλημάτων υγείας.
  • Βοηθά στη διατήρηση της υγείας του εγκεφάλου, βελτιώνει τη μνήμη και την πνευματική διαύγεια και μπορεί να συμβάλλει θετικά στην αντιμετώπιση ορισμένων νευροεκφυλιστικών νόσων.
  • Έχει αντιφλεγμονώδη δράση, ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση, μειώνει τη χοληστερόλη και προστατεύει από καρδιακές παθήσεις.
  • Βοηθά στον σακχαρώδη διαβήτη, επειδή το ALA μπορεί να μειώσει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα (αυξάνοντας την ταχύτητα με την οποία μεταβολίζεται το σάκχαρο στο αίμα) και βελτιώνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη
  • Απομακρύνει βαρέα μέταλλα και άλλες τοξίνες από τον οργανισμό, ανανεώνει και ενισχύει πολλούς άλλους αντιοξειδωτικούς παράγοντες όπως οι βιταμίνες C και E, η γλουταθειόνη και το συνένζυμο Q10.

Δοσολογία : Παίρνετε 1 κάψουλα, 2 φορές την μέρα μαζί με τα γεύματα(Ημερήσια Δόση: 2 κάψουλες) 

Συσκευασία:90 κάψουλες