Έκπτωση 63%

Creatine Monohydrate Micronized Crea (120caps) - GoldTouch Nutrition

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 52.00
19.00
Κερδίζετε: 33.00 (63%)
creamo/120/caps
Σε Απόθεμα
+
Αγοράστε με 1-κλικ

Τι είναι η μονοϋδρική Κρεατίνη

Η κρεατίνη είναι ουσιαστικά αμίνη που παράγεται από τα 3 αμινοξέα γλυκίνη, μεθιονίνη, αργινίνη και αποθηκεύεται στο σώμα μας κυρίως στους μυς. Επιπλέον μπορούμε να καταναλώσουμε την κρεατίνη από τρόφιμα όπως το κρέας και τα ψάρια.

Η μονουδρική κρεατίνη είναι ο πιο δημοφιλής και μελετημένος τύπος κρεατίνης, υπό τη μορφή συμπληρώματος διατροφής. Πολλά ερευνητικά δεδομένα, αλλά και η εμπειρία των ατόμων που τη χρησιμοποιούν εδώ και 40 περίπου χρόνια, καταδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της. Αυτό που στην ουσία κάνει η κρεατίνη είναι να δίνει στα μυϊκά κύτταρα περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ώστε να καταφέρουν να ασκηθούν περισσότερο και με μεγαλύτερη ένταση. Αυτό σημαίνει ότι σταδιακά θα βγάζετε καλύτερα τις δυνατές σας προπονήσεις, θα γίνονται οι μύες σας πιο δυνατοί και ανθεκτικοί και τελικά θα αυξηθεί και ο όγκος τους.

Πλεονεκτήματα της Creatine monohydrate της Gold Touch:

  • Ξαναγεμίζει τα αποθέματα της ATP ενέργειας, η οποία εξαντλείται κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Αυτό σημαίνει ότι επιτρέπει να γυμναστούμε με περισσότερη ένταση και διάρκεια, να σηκώσουμε παραπάνω κιλά, να κάνουμε επιπλέον επαναλήψεις και τελικά να αυξήσουμε τον μυικό μας όγκο.
  • Αυξάνει την απορρόφηση νερού μέσα στα μυϊκά κύτταρα, κάτι που ευνοεί την μυϊκή αύξηση.
  • Βοηθά στη συνολική αύξηση του μυϊκού ιστού, καθώς μειώνει τον καταβολισμό των μυών και ενισχύει την πρωτεϊνοσυνθεση
  • Επιταχύνει την αποκατάσταση των μυών μετά από δυνατές προπονήσεις.
  • Κατάλληλη για χορτοφάγους και εξαιρετικά χρήσιμη για άτομα που δεν καταναλώνουν αρκετό κρέας στη διατροφή τους.

Συσκευασία: 120 κάψουλες

Χρήση: Καταναλώστε 2 μερίδες την ημέρα. (1 μερίδα = 3 κάψουλες). Προτείνουμε να πάρετε 3 κάψουλες πριν από την προπόνηση και 3 μετά την προπόνηση. Λάβετε υπόψη σας ότι η ώρα της ημέρας που καταναλώνετε δεν είναι τόσο σημαντική όσο το να παίρνετε καθημερινά την ίδια ώρα.

Σημ: Μην καταναλώνετε πολύ κοντά με καφέ ή άλλο ποτό που περιέχει καφεΐνη. Πίνετε λίγο χυμό ή καταναλώνετε μαζί με μια άλλη πηγή υδατανθράκων, προκειμένου να προωθήσετε την απορρόφηση κρεατίνης. Η μονοϋδρική κρεατίνη είναι κατάλληλη για χορτοφάγους και ανθρώπους που δεν καταναλώνουν αρκετό κρέας μέσω της διατροφής τους.